Garderob

Skapa din unika garderob 

Vi på Inredningsgruppen skräddarsyr garderober efter dina behov och önskemål.

Kontakta oss

Vi måttanpassar, bygger & monterar dina garderober

En garderob ska passa dig och din stil men framförallt kännas rätt med resten av inredningen för en garderob är så mycket mer än bara förvaring. Därför finns vi här för dig så vi tillsammans kan skapa en garderob som får dina nära och kära att bli imponerade. Vi hjälper dig få den garderob du alltid velat ha.


Platsbyggd garderob

För att garderoben ska passa perfekt i ditt hem ser vi till att göra den platsbyggd. Där av minimerar vi risken för fel på storleken med millimeter precision. Har du frågor och funderingar kring våra garderober är du välkommen att ta kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär.


Raumplus garderober 

Vi är återförsäljare av Raumplus garderober och förvaringslösningar. Raumplus är ett tyskt kvalitetsmärke som erbjuder ett exklusivt sortiment av garderober och förvaringslösningar med skräddarsydda mått. Märket har funnits sedan 1986 och står för smarta och innovativa rumslösningar som levererar utöver det vanliga. Tack vare deras unika system kan även vi skräddarsy och måttanpassa dessa unika kvalitets garderober efter dina behov och din stil. Garderoberna vi gör är platsbyggda för att den ska passa alldeles utmärkt i ditt hem. 


Vill du veta mer om våra skräddarsydda lösningar för Raumplus garderober? Varmt välkommen att kontakta oss!


Vad kan vi skapa åt dig?

Har du lite brist på inspiration om hur du vill ha din garderob? Vi har förutsättningarna som kan hjälpa dig att få dina tankar och idéer att sprudla fritt. Eller vet du redan exakt hur du vill ha den? Då är det bara att kontakta oss direkt så bygger vi garderoben åt dig.


Lite kort om vad vi kan hjälpa dig med:


  • måttanpassning
  • montering efter önskemål
  • skjutdörrar
  • spegel
  • garderober