Våra varumärken

GAGGENAU

Made in Germany
Designkök i perfektion

Tyska Gaggenau har sedan starten 1683 tillverkat exceptionella köksprodukter och är banbrytande inom innovation och design. Tre saker har i denna förändringens tid varit heliga för varumärket; formgivarens vision, kvaliteten på material och hantverkarens yrkesskicklighet.

Gaggenaus framgångar baseras på tekniska framsteg och ett tydligt formspråk i kombination med perfekt funktion. Varumärket sätter ständigt nya standarder inom den privata kökssektorn med sina prisbelönta produkter och namnet Gaggenau är synonymt med exklusiv kulinarisk kultur.


Kök för den designmedvetna hemmakocken

Inspirerat av kraven från ledande proffs och toppkockar, tar Gaggenau exceptionell kulinarisk teknik till det inhemska köket. Den professionella köksprincipen är grunden för Gaggenau, som syftar till att skapa lyxiga hushållsapparater med funktionalitet och hållbarhet för hemmamiljön. De säger själva att om ”köket är hemmets hjärta, är Gaggenau dess själ”.


Moderna kök med matchande inredning

Ett modernt och skräddarsytt kök innebär inbyggda hushållsapparater gjorda att fungera tillsammans. Här är kylskåp i ädelstål i detalj integrerade med stora vinskåp, den inbyggda kaffemaskinen matchar ugnen och hällen går hand i hand med en Teppan Yaki. Allt fungerar som en helhet, när du väljer ett kök från Gaggenau.


Kök från Gaggenau

· Skräddarsytt kök i toppklass.
· Innovativ design och funktion.
· Funktionellt och hållbart.


Våra inredningskonsulter finns här för att hjälpa dig, hör av dig till oss med dina köksdrömmar.