Våra varumärken

MIELE

Immer besser- Alltid bättre

Familjeföretaget Miele grundades av Carl Miele och Reinhard Zinkann1899 och gav tidigt kvalitetslöftet ”Immer besser” (”Alltid bättre”). Miele inriktar sig på tillverkning av hushållsmaskiner och har visionen att vara världens mest pålitliga och eftertraktade premiumvarumärke.Energisnåla hushållsmaskiner

Sedan 100 år tillbaka tillverkar Miele maskiner som håller riktigt länge. Det är den enda tillverkaren i branschen som testar sina produkter så att de ska ha en drifttid på 20 års normal användning. Här får du den senaste tekniken av hushållsmaskiner, med innovativa detaljlösningar och med minimal energiförbrukning vad gäller både vid dammsugningen, i tvättstugan och i köket.


Miele – prisbelönta produkter för alla

Från Miele får du rena former och tidlös design, i en mångfald av designserier och färger för att kunna sätta din personliga prägel på ditt hem. Det här är produkter för dig som ställer höga krav på både kvalitet, prestanda och miljöanpassning av dina hushållsmaskiner. Miele har erhållit många utmärkelser för sina produkter, inte minst den tyska ”Best brand ever”.

Med Miele får du kvalitet som håller i många år framöver.Miele hushållsmaskiner


· Testade för att hålla i 20 år.
· Tidlös design.
· Miljöanpassade.