Våra varumärken

SIEMATIC

Designkök från Siematic

Sedan Siematic grundades 1929 har företaget byggt förstklassiga köksmöbler i sina stilar Urban, Pure och Classic. Siematics stilkoncept är baserat på nuvarande livsstils- och inredningstrender och skapar möjligheter för dig att få en inredning som matchar din individuella livsstil.


Siematic - Pure

Skapa ett rum av lugn och harmoni och lämna vardagslivets stress utanför dörren. Pure är generösa designformer, noggrant utvalda färgtoner och utan alltför mycket utsmyckningar, som tillsammans skapar en atmosfär i balans.


Siematic - Urban

Urban är mångsidig och unik. Här möts det spännande och fridfulla, konstiga och bekanta, blygsamma och vågade, loppiskänslan med designklassiker. Oavsett om du bor på ett loft med industriella inslag eller i en mysig lägenhet från sekelskiftet, ett förortshus eller en rymlig takvåning, så kan du hitta din nisch i Urban-sortimentet.


Siematic – Classic


En ny, mångsidigt klassisk livsstil växer fram – särskilt inom inredning och den är mer individuell än någonsin. Därför samarbetar Siematic med kända, internationella designers för att utveckla koncept för Classic, vars utbud går långt över traditionell köksdesign. Lek med stilar, använd motstridiga designelement och komponera gammalt med nytt.

Med Siematic hittar du den perfekta inredningsstilen: Din egen.


· Experter på kök sedan 1929.
· Noggrant utvalda material.
· Kvalitet och design som håller.


Har du frågor om våra Siematic-produkter? 

Våra inredningskonsulter finns här för att hjälpa dig, så tveka inte att höra av dig till oss med dina köksplaner.