Skriv här

Våra varumärken

Duravit

- living bathroom


Den internationella tillverkaren Duravit har satt avtryck på badrumsmarknaden med sin eleganta, uppfinningsrika utveckling och nyskapande former. Företaget grundades 1817 i Hornberg i Schwarzwald och är idag en av marknadsledarna för tillverkning av produkter till badrummet. Duravit har samarbetat med erkända designers så som Sieger Design, Philippe Starck, EOOS, Kurt Merki Jr. Och Phoenix Design, för att nämna några.


Elegant badrumsinredning

Utöver eleganta designprodukter levererar företaget också helhetslösningar i wellnessområdet i ditt badrum. Idag täcker Duravit hela spektret av badrumsinredning och kommer varje år med nya serier. I Duravits utbud hittar du till exempel badrumsmöbler, duschar, bastur, bubbelbadkar, sanitetskeramik, wellness-system, armaturer, duschtoaletter, installationssystem och diverse tillbehör. Företagets produkter sträcker sig från standard till lyx och du kan enkelt anpassa inredningen efter dina och ditt hems förutsättningar.

Duravit prioriterar full funktionalitet kombinerat med en bekväm, harmonisk miljö för kropp och själ, alltid med innovativa lösningar för en mer hållbar framtid.


Badrum från Duravit

· Elegant badrumsinredning.
· Funktionellt och modernt.
· Badrum för wellness.


Vill du veta mer om Duravit?

Våra inredningskonsulter finns här för att hjälpa dig, så tveka inte att höra av dig till oss med dina badrumsdrömmar.