Skriv här

Våra varumärken

COTTO DÉSTE

Lyxiga golv och väggar


Cotto D’Este grundades 1993 av Paolo Mussini, som ville skapa ett varumärke i ett nytt och outforskat område inom keramikbranschen: Golv- och väggplattor av högsta kvalitet på lyxmarknaden. Tanken var att kunna erbjuda drömgolv och väggplattor med fantastiska detaljer, finish, teknik och kvalitet som skulle tilltala den mest kräsna och sofistikerade konsumenten.

Filosofin för Cotto D’Este har alltid varit att kombinera perfekt estetik med toppkvalitet. Denna filosofi har präglat företagets historia som genom åren har fått den ledande positionen inom sektorn för lyxiga golv- och väggplattor.


Handgjorda porslins-och glasgolv

Cotto D’Este tillverkar sina fantastiska och unika golv- och väggplattor av hudfärgade porslinsstenar och glas. De kombinerar det estetiska i handgjorda produkter och den finaste sten som naturen har att erbjuda, med de mest avancerade produktionsteknologierna, alltid med miljön i åtanke.

Med golv- och väggplattor från Cotto D’Este bjuder du in harmoni, personlighet och naturliga material av högsta kvalitet i ditt hem.


Golv- och väggplattor från Cotto d’Este

· Unik, handgjord design.
· Naturmaterial av fantastisk kvalitet.
· Ger harmonisk inramning i ditt hem.