Våra varumärken

DORNRACHT

- tyska lyxbadrum


Det tyska familjeföretaget Dornbracht har sedan starten 1950 stått för innovativ design och högsta kvalitet. Deras premiumarmaturer har erhållit många internationella utmärkelser och ligger i framkant för utveckling och trender i sitt segment. Företaget är ett av få i sin bransch som uteslutande producerar sina produkter i Tyskland.


Spa & bad för avkoppling

Dornbracht vet att vi lägger mer och mer fokus på våra hem. Det gäller även badrummet. Arkitektur, design och teknologi ska samverka för att badrummet ska bli en plats för avkoppling. Därför har Dornbracht sedan många år utforskat ritualarkitektur och framförallt människans ritualer. Med företagets insikter i ryggen skapar Dornbracht bad och spa för välbefinnande. Här hittar du bland annat sinnliga vattenkoreografier; vattenutlopp med olika stråltyper som omsluter kroppen och strilande vattenfall. Dornbracht har även skapat Horizontal shower, som innebär sex olika vattenutlopp integrerade över en liggyta. Du kan alltså ligga bekvämt, slappna av och duscha samtidigt.

Med produkter från Dornbracht får du ett badrum med lyxig, avkopplande inramning av högsta kvalitet.


Duravit prioriterar full funktionalitet kombinerat med en bekväm, harmonisk miljö för kropp och själ, alltid med innovativa lösningar för en mer hållbar framtid.


Dornbracht

· Premiumprodukter tillverkade i Tyskland.
· Badrumsinredning för spa & välbefinnande.
· Högsta kvalitet.


Vill du veta mer om Dornbracht?

Våra inredningskonsulter finns här för att hjälpa dig, så tveka inte att höra av dig till oss med dina badrumsdrömmar.