Vi bygger måttbeställda skjutdörrar

Platsbyggda, måttbeställda skjutdörrar av god kvalitet och vacker design efter dina önskemål.

Kontakta oss

Skapa unika skjutdörrar 

Behöver du förnya inredningen hemma? Eller är dina skjutdörrar idag slitna? Vi på inredningsgruppen hjälper dig att skapa nya och fräscha skjutdörrar efter dina behov och mått för att du ska få en härlig känsla i hemmet. Tillsammans med oss kan du sätta din prägel på inredningen och få en riktig exklusiv känsla.

För att skjutdörrarna ska passa perfekt i ditt hem ser vi till att de är platsbyggda. Där av minimerar vi risken för fel på storleken med millimeter precision. Har du frågor och funderingar kring våra skjutdörrar är du välkommen att ta kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär.


Våra egna skjutdörrar - INGR 

Vi skapar skjutdörrar av vårt egna märke INGR. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitativa produkter av hög kvalitet för att skapa en genuin känsla av exklusivitet. Dessutom erbjuder vi personlig rådgivning för att vi tillsammans kommer fram till den absolut bästa lösningen som passar ditt hem.

Känner du att du behöver mer än bara skjutdörrar? Vi skräddarsyr och specialanpassar även garderober efter dina behov, av vårt egna märke, men även av märket Raumplus som vi är återförsäljare av. Kika in bland våra garderober för en komplett inspiration, vi hjälper dig hitta den optimala lösningen för ditt hem.


Vad kan vi bygga för skjutdörrar? 

Har du lite brist på inspiration om hur du vill ha dina skjutdörrar? Du kan alltid kontakta oss för frågor om hur du vill ha dina skjutdörrar. Eller vet du redan exakt hur du vill ha den? Då är det bara att kontakta oss direkt så hjälper vi dig!